Skip to main content

Ден на приятелството

За приятелството трябва
да се борим всеки ден,
то е свято като хляба,
от съдбата подарен!
Колко хубаво е само
да усещаш ей така,
до сърцето друго рамо
и протегната ръка!

Приятелите заемат важно място в живота ни. Приятелите са редки съкровища, те ни носят усмивка и радост. Те са готови да ни слушат, когато имаме нужда от това, те винаги ни подкрепят, затова е важно да не ги обиждаме и нараняваме, защото след всяка лоша дума – те никога вече няма да са същите.
Макар и още мънички, децата от ДГ „Слънце“ вече имат своите приятелства и на 09.06.2021 година, в международния ден на приятелството, те засвидетелстваха своите приятелски чувства. Хванати ръка за ръка и по детски искрени, те се поздравиха и показаха своята обич един към друг, запечатвайки пред обектива този вълнуващ момент. Малчуганите от групи „Пчеличка“, „Кокиче“, „Лъвчета“, „Синчец“ отправиха музикален поздрав към всички свои приятели от Фейсбук страницата на детската градина. Децата от група „Слънце" участваха в изработването на общ проект - отпечатвайки своите ръчички и обещавайки да останат същите мили, добри и всеотдайни един към друг "слънца". Най-малките сладури от яслена група "Мечо" рисуваха и празнуваха заедно своето приятелство.
Пожелаваме на нашите малки възпитаници винаги да пазят в сърцето си място за своите приятели и винаги да имат приятелско рамо, на което да се опрат!

 

priateli-01
priateli-02
priateli-03
priateli-04
priateli-05
priateli-06
priateli-07
priateli-08
priateli-09
priateli-10
priateli-11
priateli-12
priateli-13
priateli-14