група "Детелина"

Благотворителен базар

 
 
"За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш"
                              Лев Толстой
 
 
За да покажем на малките "детелинки", че добротата прави чудеса и да възпитаме у тях милосърдие, състрадателност и отзивчивост, всички заедно се включихме в общата инициатива на детската градина "Заедно можем повече", за събирането на средства за лечението на Тони Костов. В продължение на една седмица децата се подготвха трескаво за благотворителния базар, средствата от който ще помогнат за сбъдването на мечтата на Тони да оздравее. Тъй като да направиш някой щастлив е част от магията на святата нощ, малчуганите впрегнаха цялото си въображение и създадоха уникални коледни картички и сувенири. В тях те вложиха много любов, надежда и чистосърдечно пожелание.
На организирания базар на 28.11.2018 година във фоайето на детската градина децата бяха горди и щастливи и от факта, че са подкрепени от своите родители, които не пожалиха време и средства да споделят добротата и човечността със своите деца.
Благодарение на общите усилия, всички заедно дарихме надежда и шанс на едно българско дете, а също така запалихме искрата у децата да правят добро, да искат да променят света и да предават доброто нататък.
ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!
 
Категория: група "Детелина"