група "Зайче"

Пролетни празници

През м. април 2020 г. честваме едни от най-красивите православни християнски празници – Цветница и Великден. В условията на извънредно положение в страната децата от група „Зайче“ намериха начин да празнуват заедно.
За цветнато и празнично настроение по случай Цветница допринесе модното ревю, организирано в онлайн платформа. Като истински модели от модните ревюта децата дефилираха облечени с любимите си тоалети и красиви прически.
Те пяха, рецитираха , танцуваха и зарадваха всички със своите вълнуващи изпълнения. Посветени на празника, пъстри, красиви и изработени с много усет за цветове и хармония грейнаха апликациите на децата във ФБ страницата на групата. Със своите снимки и клипчета те ни направиха съпричастни на подготовката си за светлия християнски празник Великден – великденската украса в домовете си, боядисването на яйцата, месенето на козунаци. На последвалата онлайн среща „зайчетата“ пяха песнички, рецетириха стихчета за Великден и всички заедно изработиха великденски пиленца от цветна хартия. Макар и физически разделени малчуганите от групата успяха да бъдат заедно на празниците и изпитаха невероятни емоции от проведените онлайн срещи.
Благодарим на всички родители за оказаното съдействие!
 
Категория: група " Зайче"