Skip to main content

група "Калинка"

Иде Великден!

Денят на Велики Четвъртък - 21.04.2022 година бе вълнуващ и незабравим за малчуганите от група „Калинка“. Нетърпеливи, с грейнали от щастие очи, децата очакваха своите родители в празнично украсената занималня, за да споделят заедно емоцията от великденските приготовления. Заредени с ентусиазъм и креативни идеи, деца и родители с удоволствие се включиха в организираната от детската градина традиционна „Великденска работилница”. Развихриха творческото си въображение и демонстрираха различни техники с декупаж, памук и цветна хартия за боядисване и украсяване на пъстри яйца. Изработиха и сувенири за украса на празничната трапеза.

Развълнувани, родителите спазиха великденската традиция и с първото червено боядисано яйце натриха бузките и челцата на децата за здраве. В края на великденското занимание талантливите „калинки”изненадаха и зарадваха родителите, като ги поздравиха с рецитал от великденски стихове.С изпълнението на веселата песен „Великденска кошничка” децата пожелаха цветно настроение и Светли Великденски празници на всички.
Споделените приятни емоции от творческата съвместна дейност на деца и родители ще остане мил спомен от детската градина.

 

zaedno-01
zaedno-02
zaedno-03
zaedno-04
zaedno-05
zaedno-06
zaedno-07
zaedno-08
zaedno-09
zaedno-10
zaedno-11
zaedno-12