група "Кокиче"

Весела Коледа

Коледният дух се настани при децата от група "Кокиче" на 17. 12. 2019 г. и превърна този ден в истинска коледна приказка. Въодушевени от наближаването на един от най-вълшебните и обичани празници, малчуганите зарадваха своите родители, приятели и гости с коледно тържество, изпълнено с много песни, танци, смях и закачки.
Превъплътени в ролите на работливи джуджета, красиви снежинки и танцуващи снежни човеци, те демонстрираха своите актьорски умения и притаиха дъха на всички присъстващи като предизвикаха заслужени бурни аплодисменти. Детските очички сияеха радостно в очакване на срещата с най - желания гост от всички деца - Дядо Коледа, а сърчицата им тръпнеха от вълнение дали ще получат желаните подаръци.
Този незабравим празник, изпълнен с много радостни емоции и весели изненади, зареди всички присъстващи с чудесно коледно настроение. Гостите откликнаха на поканата на малките актьори и с удоволствие се включиха в бурни коледни танци.
Вълнуващото и изпълнено с незабравими моменти тържество запечата много щастливи усмивки на деца и родители, напомнящи за коледна топлина, семейна обич и магията на коледния празник.
Категория: група "Кокиче"