Разнообразни изяви в групите за юбилея на ОДЗ „ Слънце“

В дните от 5 до 13 май 2015 година ще се организират разнообразни инициативи, посветени на 50 рожден ден на детското заведение.

По решение на педагогическия съвет, с подкрепата на настоятелството в седмицата преди тържествения спектакъл „50 слънца – безброй деца“ програмата на честването е наситена с интересни детски прояви. Нначалото ще бъде поставено с аранжирането на пролетни цветя във всички филиали под наслов“ Цветна градинка‘. Следват пленери, срещи, изложби и други.

Във всяка група от ОДЗ „ Слънце“ кипи подготовка. Малките творци и аранжьори обсъждат своите проекти за направата на най – красивите икебани и лехички с цветя,; художниците са направили първите си рисунки, с които ще участват в пленера на площад „ Велбъжд“; издирени са и се подготвят срещите с „ порасналите“ вече деца на детската градина – някой от тях родители на настоящите деца в техните групи; събрани и обработени са стари снимки, напомняши за първите години на градината. Определени са и участниците в танцовия спектакъл, явяващ се кулминация на тържествата.

Всички деца, заедно със своите учителки и помощник възпитатели усърдно се готвят за празника. Поставили сме си задачата 50 рожден ден да бъде незабравим.

Заповядайте!

Ето и нашата покана за Празника.

Със следващите снимки ще Ви направим съпричастни към подготовката за юбилея.

Групите на детска градина "Слънце" - Кюстендил