Skip to main content

група "Зайче"

Пролетни празници

През м. април 2020 г. честваме едни от най-красивите православни християнски празници – Цветница и Великден. В условията на извънредно положение в страната децата от група „Зайче“ намериха начин да празнуват заедно.
За цветнато и празнично настроение по случай Цветница допринесе модното ревю, организирано в онлайн платформа. Като истински модели от модните ревюта децата дефилираха облечени с любимите си тоалети и красиви прически.
Те пяха, рецитираха , танцуваха и зарадваха всички със своите вълнуващи изпълнения. Посветени на празника, пъстри, красиви и изработени с много усет за цветове и хармония грейнаха апликациите на децата във ФБ страницата на групата. Със своите снимки и клипчета те ни направиха съпричастни на подготовката си за светлия християнски празник Великден – великденската украса в домовете си, боядисването на яйцата, месенето на козунаци. На последвалата онлайн среща „зайчетата“ пяха песнички, рецетириха стихчета за Великден и всички заедно изработиха великденски пиленца от цветна хартия. Макар и физически разделени малчуганите от групата успяха да бъдат заедно на празниците и изпитаха невероятни емоции от проведените онлайн срещи.
Благодарим на всички родители за оказаното съдействие!
 
pr-praznici-01
pr-praznici-02
pr-praznici-03
pr-praznici-04
pr-praznici-05
pr-praznici-06
pr-praznici-07
pr-praznici-08
pr-praznici-09
pr-praznici-10
pr-praznici-11
pr-praznici-12
pr-praznici-13
pr-praznici-14
pr-praznici-15
pr-praznici-16
pr-praznici-17
pr-praznici-18
pr-praznici-19
pr-praznici-20
pr-praznici-21
pr-praznici-22