Skip to main content

група "Кокиче"

Коледни изкушения

vkusno 2Завладени от Коледната магия, децата от група "Кокиче", превърнаха дните преди светлия празник в истинско вълшебство! А приготвянето на вкусни курабийки беше съществена част от коледните начинания на малките палавници. С приповдигнато настроение на 30.11.2023 г., малчуганите запретнаха ръкави, извадиха точилките и формичките за печене и под ритъма на коледни песни започнаха да месят, точат, изрязват и пекат традиционните за Коледа сладки изкушения. С помощта на наша майка, кулинар в сладкарството, те работиха усърдно и бяха очарователни в старанието си да "изпипат" всеки детайл на вкусните коледни фигурки. А ароматът на току-що изпечени курабийки с дъх на канела и мед се разнесе неустоимо и примамващо в цялата детска градина....

vkusno 1При дегустацията на кулинарните "шедьоври" малчуганите установиха, че вкусът им е толкова добър, колкото и външния им вид.
Целият процес по приготвянето на коледните вкусотии беше съпроводен от много усмивки, весела детска глъч и истинско празнично настроение.
Нека тази приказка продължи и ни направи щастливи и вдъхновени, нека ни напомни, че чудесата са възможни, ако вярваме в тях!
По Коледа се случват чудеса!!!

vkusno-1
vkusno-10
vkusno-11
vkusno-12
vkusno-13
vkusno-14
vkusno-15
vkusno-2
vkusno-3
vkusno-4
vkusno-5
vkusno-6
vkusno-7
vkusno-8
vkusno-9