Skip to main content

група " Синчец"

Весело пътуване до гара "Забавление"

На 28.05.2021г., в красиво украсеният двор на детската градина, малчуганите от група “Синчец“ представиха пред своите родители и членове на семействата си своето първо тържество в реална, присъствена среда. Много развълнувани, те трепетно очакваха да се покажат с прекрасните си костюми пред всички гости. Преобразени като приказни герои, животинки, пчелички и цветя, те поеха радостно пътуване с „Чудния рейс“.

„ В рейса с чудни колела
возят се весели деца
из целия град.
Смеят се гръмко от сърце
из целия град.“


Ролята на шофьора бе изпълнена от Борко. Със своето стихче той напомни за спазване правилата за безопасно пътуване и движение. И така, всички пеейки забавната песничка пристигнаха на гара с име „Забавление“, откъдето започна чудното им приключение...

С талант и артистични умения децата представиха танците на жабките, пчеличките, маймунките, на Мики и Мини Маус. Пяха песнички, играха и се смяха.
Излизайки от ежедневната среда малчуганите свободно изразиха своята индивидуалност, позитивна емоционалност и креативна нагласа. Обаянието и очарованието на такива празнични дни, изпълнени с радостни преживявания, стимулират положителните емоции и оставят трайни следи в детската душа.

 

avtobus-01
avtobus-02
avtobus-03
avtobus-04
avtobus-05
avtobus-06
avtobus-07
avtobus-08
avtobus-09
avtobus-10
avtobus-11
avtobus-12
avtobus-13
avtobus-14
avtobus-15
avtobus-16
avtobus-17