Skip to main content

Празници и традиции

Пролетно настроение в ДГ „Слънце“

Заредени с пролетно настроение и пъстра палитра от детски усмивки, талант и красота всички деца от детската градина отбелязаха един от най - любимите и тачени празници на всички кюстендилци - „Кюстендилска пролет“.

Малчуганите от групите „Зайче“, „Пчеличка“, „Синчец“ и „Лъвчета“ зарадваха своите родители със специално подготвени тържества, в които с детска жизнерадост и подходящи костюми пресъздадоха природната картина на пробуждането на новия живот. Най - любознателните дечица от групите „Лъвчета“ и „Зайче“ бяха заучили пролетни стихчета и с индивидуалните си изпълнения предизвикаха много настроение и емоции.

Специален пролетен поздрав направиха и малките певци от група „Кокиче“ с най - хубавите си и най - нови песнички. На изключителен интерес се радваха красивите и чаровни манекени от групите „Слънце“, „Кокиче“, „Детелина“, „Светулка“ и „Калинка“, които с прекрасните си фотосесии огряха като пролетно слънце любимата детска градина. Всички деца от група „Калинка“ споделиха свои мисли за пролетта, за нейната красота, свежест, топлина и очарование. Малчуганите от група „Славейче“, заедно с децата от яслените групи „Мечо“ и „Гъбка“ ни подариха незабравими фотоспомени свързани с този знаков за нашия град празник.

Така с много очарование, пролетно настроение и надежда за ново начало, малките кюстендилчета отправиха своя поздрав към всички граждани и гости на града:
„Честита пролет, Кюстендил!“

 

 

kn-prolet-01
kn-prolet-02
kn-prolet-03
kn-prolet-04
kn-prolet-05
kn-prolet-06
kn-prolet-07
kn-prolet-08
kn-prolet-09
kn-prolet-10
kn-prolet-11
kn-prolet-12
kn-prolet-13
kn-prolet-14
kn-prolet-15