Skip to main content

Новини

Детска градина, здравей!

Скъпи колеги, деца и родители,
Началото на новата учебна година е неповторим по своята тържественост празник. Въпреки, че тази година ние ще го посрещнем в условията на пандемична ситуация, той отново тържествено ще влезе във всеки дом чрез приятните емоции и вълнения на малки и големи. Обновената ни детска градина с трепет очаква грейналите усмивки и звънките гласчета на малчуганите. Всички ние с огромна любов водим своите малки възпитаници по пътя на любознателността и красотата. Нека бъдат благословени усилията и търпението ни!
Уважаеми родители,
вие сте нашите най - верни партньори. Бъдете здрави и много щастливи, нека делникът ви бъде спокоен, а усмивката никога да не слиза от лицата ви! Бъдете търпеливи, постоянни и силни в съвместната ни работа!
Мили деца,
пожелавам ви незабравимо детство в слънчевата ни детска градина с вашите прекрасни учители, които отново ще ви поведат по пътя на знанието, мечтаейки да ви превърнат в добри хора и достойни българи!
На екипа на детската градина пожелавам много здраве, спокойна работа и изобилие от любов дарявана и получавана.
Успешен старт на Новата учебна година! Нека здраве и вдъхновение, обич, признателност и удовлетворение да изпълват дните на всички нас!
На добър час!
 
15 септември 2020 година
 Маргарита Цекина - Директор на ДГ "Слънце"