Skip to main content

група "Пчеличка"

Вълшебства в детската градина

През цялата година малките „пчелички“ неспирно се трудеха и събираха прашеца на знанието в детската градина. Научиха много думи, изживяха вълшебните мигове на детството и всяка „пчеличка„ написа своята вълшебна приказка.

На 31.05.2022 година, на тържеството за края на учебната година, някои дечица написаха и последната глава на своята вълшебна история – „Довиждане детска градина!". Това са нашите пораснали възпитаници, които поемат по пътя на отговорностите и задълженията в училище. С много настроение, желание и трепет, малчуганите подариха на своите родители букет от емоционални стихчета, вълнуващи песни и впечатляващи танци. Това, което най-много развълнува публиката беше, че децата не само са пораснали...те показаха, че са станали по-умни и по-добри. За пореден път доказаха, че са много талантливи и артистични.
В края на тържеството, сред обсипаната с балони, грейнали лица и детски усмивки сцена се появи изненадващ гост – голямото бяло мече с черна тога и квадратна шапка с пискюл... То се включи в последния танц на децата и раздаде грамоти и подаръци на всички „пчелички“.

 

me4o-01
me4o-02
me4o-03
me4o-04
me4o-05
me4o-06
me4o-07
me4o-08
me4o-09
me4o-10
me4o-11