Skip to main content

група "Пчеличка"

Есенна приказка

 В един прекрасен слънчев октомврийски ден на 2022 година , децата от група “Пчеличка" се потопиха в магията на есенната красота на Осоговската планина.
Нежните слънчеви лъчи галеха грейналите им личица и ги подканяха за весела игра. Шарените паднали листа, покрили поляната като с пъстър килим, закачливо играеха с малчуганите, които с усмивка и весел глъч ги разпиляваха.
След като децата потичаха на воля сред чистия планински въздух, всички заедно се организираха да почистят поляната от сухите, паднали на земята клончета.
Едни от тях чевръсто ги събираха, други сръчно ги правеха на вързоп, а трети ги извозваха с камионче - играчка на голяма купчина.
Така работливите “пчелички" на игра свършиха чудесна работа, след което се отдадоха на заслужена кратка почивка, заобиколени от приказката, която бе "написала" в планината есента.
След изпълненият с много положителни емоции ден, щастливи и доволни, с песен на уста, хлапетата се прибраха в детската градина. Те споделиха впечатленията си и изразиха своето очакване, скоро отново да се насладят на "есенната приказка".

 

ogan-1
ogan-2
ogan-3
ogan-4
ogan-5