Skip to main content

група "Славейче"

Коледни вълнения

Коледа е най-дългоочакваният и най-обичан празник от всички малчугани. През месец декември, коледният дух завладя децата от група "Славейче". Вълшебствата започнаха още с украсяването на елхата, продължиха с писма до Дядо Коледа, с коледните работилнички. С много вълнение децата се подготвяха за коледния концерт на детската градина, който се проведе на 13 декември 2022 в читалище "Братство". Прекрасните им изпълнение впечатлиха всички присъстващи. Разбира се, най-много емоции предизвика срещата им с Дядо Коледа, който зарадва всички с подаръци.
"Славейчетата" изработиха и коледен календар във формата на елха, от който всеки ден черпеха идеи за радост и забвления. В навечерието на Бъдни вечер, малките палавници поздравиха чрез Фейсбук страницата на детската градина своите родители, като оресъздадоха обичаи и традиции, свързани с празника.
За нашите деца дните преди Коледа бяха изпълнени с много вълшебства, с много трепети и вълнения и грейнали от щастие детски очички. Пожелаваме и на вас весели празници!

interior-01
interior-02
interior-03
interior-04
interior-05
interior-06
interior-07
interior-08
interior-09
interior-10
interior-11
interior-12
interior-13
interior-14
interior-15
interior-16
interior-17
interior-18