Skip to main content

група "Калинка"

Есен е дошла навън!

Златна есен тук дойде
с плодородие и ветрове,
златни са листата,
разпилени по земята...
 
Един от най - приятните начини за опознаване на света от децата е събирането на природни материали и изработването на забавни и уникални изделия от тях.
Вълшебното очарование на пъстроцветната есен и нейното богатство от природни дарове, зареди децата от група "Калинка" с прекрасно настроение и в края на месец Октомври 2020 те с удоволствие демонстрираха своите творчески умения и фантазии.
С красивите златисти листа те апликираха усмихнато есенно слънце, което грейна в детските им сърчица. С пъргавите си ръчички помогнаха и на красивия паун да разпери своите шарени пера от богатата есенна палитра. Щастливи от изобилната реколта на плодове и зеленчуци, децата побързаха да си направят и забавни таралежчета от зрели круши и сочно грозде. Тук може да се отбележи, че светът от таралежи е от край до край направен, затова е тъй неравен и от всякъде стърчи! - мигна Ежко със очи...
Допирът с есенните дарове и работата с тях даде възможност на малките природолюбители да обогатят своите знания за растенията и животните през есента, да покажат за пореден път своето нестандартно и креативно мислене и да приложат на практика творческите си заложби.
 
paun-01
paun-02
paun-03
paun-04
paun-05
paun-06
paun-07
paun-08
paun-09
paun-10
paun-11
paun-12
paun-13
paun-14