Skip to main content

група "Калинка"

Играем и спортуваме!

Дните 10 май,12 май и 17 май 2021 година бяха изключително забавни и наситени с много положителни емоции за малчуганите от групата. Будните "калинки" участваха активно в многообразни занимания за активизиране на физическото и моторно развитие, закаляване на организма и укрепване на здравето. На 10 май 2021 година палавниците отбелязаха световния ден на ходенето чрез най-лесно досъпната и естествена физическа активност - разходка до парк "Галерията".

С грейнали от радост очички, децата се наслаждаваха на пръскащите водни струйки от фонтаните и свежестта на озеленената паркова зона за отдих. На 12 май 2021 година децата от сговорна дружинка "Калинка" проявиха стремеж към постижения и себедоказване, коопериране и взаимодействие в забавните колективни игри с парашути. В деня на българския спорт - 17 май, олимпийският дух завладя и възпитаниците на група "Калинка". Малките спортисти показаха завиден спортен дух и желание за победа в олимпийските дисциплини - художествена гимнастика, спортна стрелба, бокс, футбол, вдигане на тежести и баскетбол, за което бяха отличени с почетни грамоти.
Участието в разнообразни спортни и забавни игри мотивира децата да постигат успехи в училище и да придобият социални умения.

 
sportisti-01
sportisti-02
sportisti-03
sportisti-04
sportisti-05
sportisti-06
sportisti-07
sportisti-08
sportisti-09
sportisti-10
sportisti-11
sportisti-12
sportisti-13