Skip to main content

група "Лъвчета"

В кухнята на Снежанка


Коледа наближава, а вълшебството на празника, изпълнено с много емоции и вълнения се е настанило удобно в група “Лъвчета“. Завладени от Коледния дух децата са превърнали дните преди светлия празник в истинско вълшебство. От всяко кътче в занималнята се „усмихва“ по някое джудже, еленче или зайче, проблясват и светлинките на коледната елха.
Но малчуганите знаят, че част от коледните приключения освен украсата и подаръците са и кулинарните изкушения. Това обяснява защо уханието на прясно изпечени курабийки е навсякъде в детската градина и действа неустоимо и примамващо.
Влезли в ролята на малки джуджета - готвачи в кухнята на Снежанка и с огромна доза коледно настроение, децата са запретнали ръкави, извадили са формичките за печене и под ритъма на коледните песни месят, точат, изрязват и пекат вкусни курабийки. На усърдието с което работят могат да завидят дори професионалните готвачи. Разбира се събитието завърши с незабавна дегустация на приготвеното, която потвърди, че сладките са толкова вкусни, колкото и изглеждат. Всичко бе съпроводено с много усмивки, весел детски глъч и истинско празнично настроение.
 
 
sladki6i-01
sladki6i-02
sladki6i-03
sladki6i-04
sladki6i-05
sladki6i-06
sladki6i-07
sladki6i-08
sladki6i-09
sladki6i-10
sladki6i-11
sladki6i-12
sladki6i-13