Skip to main content

група "Светулка"

Изпълнение на дейностите по НП “Хубаво е в детската градина"

В изпълнение на проект „Изграждане на здравословна и екологична среда за повишаване на двигателната, познавателната и екологична активност на децата“ се създадоха условия за реализиране на иновативни педагогически практики в обособеното многофункционално пространство в двора на детска градина „Слънце“ в село Слокощица.
През месец март 2023 г. бе изграден еко кът за занимания на открито - почистени и озеленени бяха площите, доставено и монтирано бе закупеното съоръжение /дървена беседка/.
На 18.03.2023 г. eкипът на детска градина "Джани Родари“, град Гоце Делчев посети детска градина "Слънце". Споделени бяха иновативни практики, обменени новаторски идеи и богат професионален опит по спечелените проекти от Националната програма "Хубаво е в детската градина“, по която и двете детски градини работят.
В обособения еко кът бяха реализирани основни и допълнителни форми на педагогическо взаимодействие с участието на родители и педагогическите специалисти от всички възрастови групи. Отбелязани бяха Световния ден на водата – 22.03.2023 г., Международния ден на метеорологията – 23.03.2023 г., Деня на хумора и шегата, Международния ден на здравето – 07.04.2023 г., почистен бе дворът и района на детската градина.

besedka-1
besedka-10
besedka-11
besedka-12
besedka-13
besedka-2
besedka-3
besedka-4
besedka-5
besedka-6
besedka-7
besedka-8
besedka-9