Skip to main content

Един незабравим есенен ден

Денят 05.11.2021г. беше изключително слънчев и топъл, сякаш лятото отново искаше да се завърне при децата и да ги прегърне. Провокирани от жаркото слънце и красивата есен малчуганите прекараха целия ден сред природата, за да се радват на нейния неподправен уют и да научат нови интересни неща за цветовете на дърветата, танца на листата и вкуса на есенните плодове.

Те си организираха малки екскурзии извън нашия град - до величествените вековни секвои и местността „Ючбунар“, до с. Невестино и забележителния Кадин мост, до с. Шишковци и дома на именития художник Владимир Димитров - Майстора, до язовир „Дренов дол“ и лесопарк „Хисарлъка“. Децата търсеха и откриваха щастието във всеки отронен лист и лек полъх на вятъра, заравяха крака в падналите листа, слушаха ги как шумолят, пееха есенни песнички и се забавляваха на воля.
Този невероятен есенен ден, който природата подари на малчуганите, ще бъде запомнен от тях и ще присъства дълго в разговорите им със своите прекрасни емоции и незабравими преживявания.

 

voda-01
voda-02
voda-03
voda-04
voda-05
voda-06
voda-07
voda-08
voda-09
voda-10
voda-11
voda-12
voda-13
voda-14
voda-15