Skip to main content

Празници и традиции

Аз обичам моето семейство!

По повод Деня на християнското семейство – 21 ноември, децата от всички групи на детската градина зарадваха своите родители, баби и дядовци с мили тържества. Дедите ни са вярвали, че домът е свещено място, в което децата научават най-ценните житейски уроци.

Влизайки в ролята на герои от приказки, малчуганите показаха, че с любовта и подкрепата на семейството за човека всичко е възможно. С радостен трепет, с мили думи и стихчета, с вълнуващи песни и танци, малките ни „слънчица“ поздравиха своите семейства, изразиха своята голяма обич към тях и изпълниха сърцата им с щастие и гордост. 
Децата от група „Славейче“ взеха участие в празничния концерт, посветен на Въведение Богородично – Ден на православната християнска младеж и семейство, проведен на 18 ноември в малкия салон на Читалище „Братство – 1869“ град Кюстендил и организиран от архимандрит Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия и кюстендилското читалище. Събитието се проведе с благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит. 

Честит празник, мили семейства!

Бъдете сплотени, вярвайте в доброто и се обичайте!

Нека светлината в очичките на вашите "слънца" да свети винаги така ярко, а топлината на техните усмивки да грее сърцата Ви!

obi4am-01
obi4am-02
obi4am-03
obi4am-04
obi4am-05
obi4am-06
obi4am-07
obi4am-08
obi4am-09
obi4am-10