Skip to main content

Празници и традиции

Празник има мама

 

„За мама са цветята набрани в този ден.
От всички на земята, най-скъпа е за мен.
Послушай песента ни, за мама е и тя,
за мамините длани, най-нежни на света!“
Ангелина Жекова

И тази година, 8 март бе много вълнуващ ден за всички дечица от детската градина. Защото мама е най-любимата думичка, изричана с много обич от всички тях, а 8 март – най-милият празник и за деца, и за родители.
Малчуганите очакваха с нетърпение празника на мама и заедно със своите учители старателно се подготвяха за него. На 6 и 7 март 2023 с вълнуващи тържества, децата от всички групи на детската градина, отправиха своя поздрав към обичаните си майки и баби - пъстроцветен букет от красиви стихчета и песни, оригинални и забавни танци, който трогна всички присъстващи и предизвика бурните им аплодисменти.
На 8 март 2023 , в организираните празнични работилнички, децата дадоха воля на въображенито си и изработиха прекрасни картички и сувенири, с които изненадаха своите майки, в знак на обич и признателност за грижите, подкрепата и безграничната любов, с която ги даряват.
В тези празнични дни, деца и родители, изживяха незабравими мигове, изпълнени с радостни емоции, усмивки и тук-там със сълзи от щастие и умиление.
Да е честит празникът на всички майки и баби! Нека усмивките никога да не слизат от лицата им, така както грееха в празничния ден!

blagod-01
blagod-02
blagod-03
blagod-04
blagod-05
blagod-06
blagod-07
blagod-08
blagod-09
blagod-10
blagod-11
blagod-12
blagod-13
blagod-14
blagod-15
blagod-16