Skip to main content

Празници и традиции

Приказен коледен спектакъл

prikazno 1Коледа е един от най-дългоочакваните и вълнуващи празници за всички деца. Те с трепет очакват своите така желани подаръци от Дядо Коледа. В навечерието на този прекрасен християнски празник, нашите малки артисти подготвиха с много желание и представиха една истинска коледна приказка пред своите най-любими хора – техните семейства. На 11, 12 и 13 декември 2023 година залата на читалище „Братство“ бе препълнена с развълнувани родители, които нямаха търпение да зърнат на сцената своите най-мили същества – децата. Коледната приказка развълнува и деца, и родители, и учители. Всички бяха много приятно изненадани от вълшебното представяне на малчуганите и радостни усмивки грееха на лицата им.
prikazno 2Малчуганите от всички групи на ДГ „Слънце“ пресъздадоха една коледна магия с прекрасните си изпълнения, с които подариха на родителите си много приятни емоции и незабравими моменти. Със своя приказен коледен спектакъл слънчевите дечица отправиха пожелания за изобилие от здраве, щастие и поводи за много усмивки. Те пожелаха на всички да преживеят най-магичната Коледа с най-любимите си хора и празничните дни да бъдат изпълнени с много обич, топлина и уют.
Г-жа Маргаритка Цекина - директор на ДГ "Слънце", също отправи искрени пожелания за здраве, щастие и любов през новата година на всички в залата и им благодари, че са част от голямото семейство на детското заведение.

prikazno-1
prikazno-10
prikazno-11
prikazno-12
prikazno-13
prikazno-14
prikazno-15
prikazno-2
prikazno-3
prikazno-4
prikazno-5
prikazno-6
prikazno-7
prikazno-8
prikazno-9