Skip to main content

Новини

Национална научно-практическа конференция "Проектно базирано обучение в българското образование - теоретични аспекти и методически решения"

В периода 29 юни - 1 юли 2023 година ДГ " Слънце" взе участие в националната научно-практическа конференция "Проектно базирано обучение в българското образование - теоретични аспекти и методически решения", организирана от Министерството на образованието и науката и Университета "Проф. д-р Асен Златаров" в град Бургас.
На събитието присъстваха над 50 преподаватели от университети, училища и детски градини от цялата страна, които взеха участие в рамките на Националната програма "Квалификация на педагогическите специалисти".

Откриването на конференцията бе почетено с присъствието на министъра на образованието и науката проф. д-р Галин Цоков, кметът на град Бургас Димитър Николов, представители на МОН, РУО и департаменти по квалификация на педагогическите специалисти.

Пред аудиторията, педагогическите специалисти от ДГ "Слънце" Виктория Николова и Станислава Маджова, представиха темата "Да се докоснем до изкуството на Майстора" от проектно-базираното обучение, което беше реализирано в детската градина.

ДГ "Слънце" за пореден път показа  иновациите, по които се работи и тяхното успешно намират приложение в учебно възпитателния процес.

Поздравяваме нашите колеги за достойното представяне!

konferencia-1
konferencia-2
konferencia-3
konferencia-4