Skip to main content

група "Калинка"

В очакване на пролетта!

 

Засмейте се, деца! -
Пред нас е пролетта!
Усмихват се цветя -
полъхва красота...


Дните преди настъпването на астрономическата пролет на 20 март 2021 година за малчуганите от група "Калинка" бяха вълнуващи и неповторими. Слънчевите лъчи погалиха нежно децата и ги заредиха с пролетно настроение и творческо вдъхновение. Креативните "калинки" развихриха своята фантазия и сътвориха цветно слънце, с което украсиха занималнята на групата.
Трудолюбивите ни възпитаници се погрижиха и за естетическото оформление на дворното в любимата им детска градина. Щастливи и удовлетворени от съвместната си трудова дейност, и постигнатия краен резултат малките "сръчковци" се впуснаха в поредното си пролетно забавление. На 19.03.2021 година кът от занималнята на групата се превърна в красив пролетен пейзаж с пътроцветна градинка.
Облечени със зелени костюми и с цветни диадеми на главичките децата засияха, като първите пролетни цветя. Пролетното пробуждане на природата за нов живот озари лицата на децата, докосна сърцата им и ги научи да усещат със сетивата си очарованието и красотата на майката "Природа".

 

gradina-1
gradina-2
gradina-3
gradina-4
gradina-5
gradina-6
gradina-7
gradina-8