Skip to main content

група "Зайче"

Успешен старт



През настоящата 2020 година за децата от група „Зайче“ петнадесети септември беше особено празничен и тържествен, защото те го посрещнаха като най-големите възпитаници на детската градина.
Малчуганите пристигаха в детската градина щастливи и развълнувани, че отново се срещат с любимите си приятели и учители. В цветния и празнично украсен двор те бяха посрещнати от своите учители със сладка питка, мед и китка здравец, с пожелание за здраве и успехи през новата учебна година.
Порасналите „зайчета“ бяха подготвили песнички, стихчета и танци, с които поздравиха по случай първия учебен ден всички деца, учители и директора на детската градина и получиха заслужените им аплодисменти.
А в групата ги чакаха изненади - подаръчетата и книжки, които разгледаха с вълнение, и с помощта на които „пътуването“ им в страната на знанието със сигурност ще бъде по-интересно и забавно.
И за да бъде наистина незабравим, този ден продължи с карнавално шествие. По улиците на квартала оживяха приказни герои, в които се преобразиха децата и предизвикваха усмивките на минувачите.

Успешен старт на последната година в детската градина на всички "зайчета"! Нека тя бъде здрава, щастлива и незабравима!
 
parad-01
parad-02
parad-03
parad-04
parad-05
parad-06
parad-07
parad-08
parad-09
parad-10
parad-11
parad-12
parad-13
parad-14
parad-15